Kosttilskud

Vitaminer skal der til, og idento valgte at gå skridtet længere til at få godkendt brusetabletterne Bioteq som kosttilskud. Det betyder, at der ligger en dokumentation på effekten af produkterne. Bioteq serien er i øvrigt produceret af vores samarbejdspartner; Michel Laboratory, som også producerer vores læbepomader. Bioteq kostilskudsserien rummer 4 varianter; Vitamin C, Horsetail, Kollagen og Zink. Produkterne har hver især deres virkeområde, som du kan læse mere om nedenunder.

Idento Bioteq C vitamin indeholder naturligvis C vitamin, men også en række B vitaminer. Dette kosttilskud er et boost til energi og vitalitet, styrkelse af immunforsvaret og er med til at mindske træthed og udmattelse.

Idento Bioteq Kollagen indeholder både kollagen,  C vitamin og Acerola ekstrakt (udtræk fra kirsebær – rig på C vitamin). Kollagen har betydning for knogler og brusk og kan afhjælpe ved udfordringer heromkring. Det kan være smerter eller andre småskavanker opstået efter sport eller blot de forandringer, som opstår i livet.

Idento Bioteq Horsetail indeholder både padderokke ekstrakt, som styrker negle og hår. Udover det – så er Horsetail rig på vitaminer, som også styrker immunforsvaret og hår og negle. Produktet er for dig, som gerne vil gøre noget mere for dit hår og dine negle.

Idento Bioteq Zink indeholder zink, som sammen med de gode vitaminer bidrager til at beskytte cellerne mod stress. Agerstedmoderblomst hjælper med at opretholde en sund hud indefra og har bl.a. en antiinflammatorisk egenskab. Bioteq Zink er med til at skabe balance i huden ved generelle hududfordringer.

Alle 4 produkter opløses i et glas vand med en anbefalet dosis på 1-2 tabletter. Kollagen og Horsetail er med citronsmag og Vitamin C og Zink er med appelsinsmag – alle smage er milde.

Idento Bioteq C
Idento Bioteq Kollagen
Idento Bioteq Horsetail
Idento Bioteq Zink

Kontakt os

Idento Group A/S