Tandtråd, tandstikker og børstehoveder

Idento Floss blev lanceret i 1990 og har i dag en betydelig markedsandel på danske marked indenfor mundhygiejne produkter. Det er en unik kombination af tandstik og tandtråd og har siden 1990 været en af markedets mest solgte tandstik. Markedets eneste tandstik med dobbelt tråd, fremstillet af ultrastærk fibertråd (UHMWPE 400D) for at sikre en stærk og ensartet tråd, som samtidig er skånsom mod tænderne. Idento Floss anbefales af mange tandlæger og skoletandplejere, og på grund af markedets eneste tandtrådsvariant i adskillige stærke farver, har den ikke kun vundet indpas hos den voksne men også den unge forbruger. Idento Floss kan i dag købes i flere forskellige pakke størrelser, lige fra vores Pocket Box med 6 stk. Travel Box med 14 stk. blister pakke med 30, 40 eller 55 stk. i hver pakning.

 

FLOSS 2 SIDES

Vores Floss2Sides er designet med 3 stk fibertråde i begge ender, som giver en endnu bedre og slidstærk "floss". Tråden er en ultrastærk fibertråd (UHMWPE 400D). Den er designet med et større greb, som gør den mere brugervenlig. Floss2Sides anbefales og foretrækkes af tandlæger. 

 

Y-FLOSS HOOK

Y-Floss Hook er designet med et godt håndgreb med flere funktioner. Den har en ultrastærk og ens- artet tandtråd, UHMWPE 600D, som samtidig er skånsom mod tænderne. Det brede håndgreb gør, at den krogformede tandstik er nem at bruge i alle tænder – også de allerbagerste.

BORDHOLDER

Idento bordholder i smart sort design. Leveres med en transparent holder, som indeholder 32 Floss & Stick Alle tandtrådsstikker er indpakket separat – hermed sikres en meget hygiejnisk tandtråd og tandstik. Bordholderen egnes til opbevaring i alle husets rum, uanset om det er på køkken- bordet, spisebordet eller på badeværelset.

 

Kontakt os

Idento Group A/S