Whitening

Mange ønsker at få hvidere og renere tænder, og idento arbejder med forskellige produkter. Vi har valgt at have både tandpasta, pulver og et elektrisk tandpoleringsprodukt, som alle kan hjælpe dig med at gøre dine tænder ”hvidere”. Det er en smagssag, hvilket produkt du vælger at arbejde med.

Idento Bamboo Charcoal Whitening Toothpaste er bl.a. lavet af bambus kul, som fjerner pletter og giver hvidere tænder. Tandpastaen beskytter emaljen og lindrer tændernes smertefulde følsomhed og sidst, men ikke mindst – så hjælper tandpastaen med at mindske dårlig ånde.

Idento Coconut Charcoal Tooth Whitening er lavet af kokos kul, som er 100% organisk. Pulveret polerer, giver hvidere tænder og fjerner plak. Du bruger pulveret direkte på din tandbørste. Produktet er ikke  tilføjet andet end kokos kul for at bevare intensiviteten på kokos kullet. Produktet er 100% nedbrydeligt. Da det er et pulver – husk at skylle vasken bagefter.

Idento Electric Tooth Whitener – maskinen som arbejder selv og gør arbejdet for dig, og som kan bruges efter tandbørstning. Anvendelsen af tandbørsten kræver blot din normale tandpasta, eller du kan bruge den sammen med idento Charcoal tandpasta eller kul. Påfør blot tandpastaen på poleringskoppen og poler herefter hver enkelt tand, som herefter giver hvidere tænder og fjerner plak. Den hvide poleringskop kan vaskes efter endt brug, men selve maskinen må ikke komme i vand.

Idento Bamboo Charcoal Whitening Toothpaste
Idento Coconut Charcoal Tooth Whitening
Idento Electric Tooth Whitener

Kontakt os

Idento Group A/S