Børstehoveder

Idento har udvidet tandplejeprogrammet og producerer nu tandbørstehoveder, som passer til langt de fleste, kendte elektriske tandbørster. Vi har et stærkt produktprogram, fordi vi er nogle af de eneste, som har flere forskellige varianter herunder bl.a. også tandbørstehoveder til børn, og så udvikler vi hele tiden i forhold til anbefalinger fra tandlægerne og efterspørgslen blandt vores kunder.

Idento 3-i-1 børstehoved giver et sundere tandkød og renere tænder. Dens særlige poleringskop fjerner pletter og giver naturlige hvidere tænder.

Idento Soft børstehoved har unikke børstehår, der fjerner mere plak ved at rengøre dybt mellem tænderne og efterlader munden renere end ved brugen af en manuel tandbørste. Dens specielle form rengør tænderne dybere og mere effektivt.

Idento Kids børstehoveder er det perfekte valg til den lille mund og giver en nænsom tandbørstning, og så har den en ideel størrelse og blødhed til børn. Så nu bliver det både godt og sjovt for børn at børste tænder. Kids er både i pige og drengefarver.

Idento 3-i-1
Idento Soft
Idento Kids
Idento Kids

Kontakt os

Idento Group A/S