Læbepomader

IDENTO LIP NATUREL:

I år 2005 kom Idento Lip ind i vores sortiment, og på de første 3 måneder opnåede vi en markedsandel på 15-20%. Idento Lip Naturel er fremstillet af de bedste råvarer. Der er hverken parabener eller konserveringsmidler i produktet. Som noget unikt indeholder læbepomaden gode olier fra kristpalmen (en tropeplanteolie), solsikkeolie samt Aloe Vera og vitamin E. Idento Lip er en neutral læbepomade, der hindrer udtørring og sprukne læber. Dens store plejende effekt og lange holdbarhed gør den til en af markedets bedste læbepomader. Endelig er der tilsat UV filter, som beskytter mod sol og frie radikaler.

Lip Naturel fås i 7 forskellige farverige hylstre; lilla, pink, mørkeblå, lyseblå, sort, rød eller limegrøn.

Klik her for at se Security evaluation for Idento Lipbalm

 

IDENTO LIP SUN:

Lip Sun, som er orange, er desuden tilsat SPF25 men indeholder de samme naturlige gode råvarer som Lip Naturel.

Klik her for at se Security evaluation, Idento Sunstick SPF 25

 

IDENTO LIP SERUM:

I år 2014 lancerede vi så den nye Idento Lip Serum. Med denne serum er vi ikke er gået på kompromis med sunde olier og miljørigtige ingredienser. Lip Serum indeholder shea smør udvundet af nødder fra Karite træet. Shea smør er både healende, fugtgivende og beskyttende mod solen. Vi har tilsat mango, rig på Omega 9 olie, som bekæmper skader på hud. Lip Serum er også tilsat advokado olie, fyldt med flerumættede olie, A-og E vitamin. Advokado olien både plejer og healer. Endelig har vi tilsat "Sea Buckthorn" - Havtorn, som består af en eliksir af antioxidanter. Og ikke en serum uden beskyttelse mod sol og frie radikaler, så naturligvis er den også tilsat SPF25. Idento Lip Serum er det sunde produkt til den kvalitetsbevidste forbruger.

IDENTO GLOSS MULTIVITAMIN

Idento Lip med en lækker fersken gloss, fyldt med antioxidanter, olier og rig på vitaminer. Plejer, blødgør, forebygger og healer sprukne læber. Indeholder shea smør, jojoba olie, palme voks og er desuden tilsat UV beskyttelse.

Kontakt os

Idento Group A/S