Roller

I takt med et større fokus på produkter til ansigtspleje, valgte vi i idento også at invitere rollers ind i familien. Rollers, som med hver deres virkemåde har vundet stor popularitet og med stor succes. Vi ønsker at være en del af at kunne rulle sig til en pænere hud. Derfor valgte vi at finde frem til 3 produkter, som er de produkter, som har størst succes, og som kan anvendes af alle aldre. Vores produkter er håndlavede og har en høj kvalitet. Som med mange produkter er det vigtigt, at du anvender produkterne korrekt, som du kan læse herunder ved hvert produkt.

Idento Faceroller til ansigtet er lavet til den person, som gerne vil arbejde mere intensivt med huden. Facerolleren prikker små huller i overhuden, når du ruller hen over huden, hvilket gør, at huden begynder at regenerere sig selv. Alt dette er med til at stimulerer hudens produktion af kollagen og elastin og forny huden. Facerolleren kan hjælpe ved forskellige hudproblemer som fx linjer og forstørrede porer for at opnå en mere ensartet overflade på huden. Vores Faceroller er håndlavet, det betyder, at hver og en af de 540 nåle er sat i med hånden. Vi har valgt en mm på 0,5, men det er vigtigt at pointere, at når man arbejder med en Faceroller, så skal man vide, hvad man laver, og huske – IKKE at låne den ud – da det kan give problemer i forhold til bakterier. Husk at rengøre Facerolleren efter endt brug – du kan skolde den med kogende vand.

Idento Jade roller til ansigtet er lavet til dig, som ønsker at kræse om din hud. Jade rolleren er lavet i 100% Jade sten og er velegnet mod stress. Jade rolleren masserer din hud og stimulerer mikrocirkulationen og muskulaturen i huden, hvilket både øger blodgennemstrømningen og opstrammer huden og giver den mere glød. Rens ansigtet inden brug og rul i 5-10 min – gerne morgen og aften og slut af med en serum eller dit normale plejeprodukt. Husk også her at rengøre rolleren med en våd klud.

Idento Ice roller er en unik mulighed for at køle din hud ned. Idento er en af de få, som har denne helt unikke roller på markedet. Ice rollerens unikke egenskab er at skabe en kølende effekt på huden, som gør, at blodcirkulationen forbedres og hævelser fjernes. Og så køler den ved problemer som insektbid, solforbrænding, efter shaving og generelt kølende og beroligende ved andre hududfordringer.

Idento Faceroller
Idento Jade
Idento Ice roller

Kontakt os

Idento Group A/S

Privatlivspolitik

Cookiepolitik