Læbepomader

Idento Lip Naturel er fremstillet af de bedste råvarer, gode olier fra palmer og planter, ekstrakt fra planten Aloe Vera og E vitamin. Læbepomaden har en stor plejende effekt, beskytter mod udtørring og gør læberne bløde og smidige. Vi har lavet læbepomaden i 6 forskellige farver på emballagen, men indholdet er det samme.

Idento Lip Sunstick er læbepomaden, som du tager med i solen – både i varmen og på ski. Sunstick er også rig på olie fra palmer, planter og vitaminer, og samtidig har den solfaktor 25, som beskytter mod de skadelige UV stråler. Du kan bruge Sunstick på læber, næse, ører og andre udsatte steder.

Idento Menthol – læbepomaden, som har både menthol, olier og vitaminer. Læbepomaden forebygger og heler sprukne læber og beskytter mod vind og kulde. Mentholen virker opfriskende og kølende og har en mild og lindrende effek ved snue og forkølelse – påsmøres under næsen og på halsen.

Idento Lip Gloss er en lækker læbepomade, som giver et skinnende look med en let ferskenfarve på læberne. Gloss er rig på vitaminer (A, C og E) og indeholder naturlige olier som Jojoba, Shea og palmeolie, som virker beskyttende, plejende og helende i forhold til tørhed og revner. Gloss har en ”skub op” funktion og er let at have med i tasken.

Idento Lip Serum er rig på vitaminer A, C og E og så har Serum mange plejende olier som Mango, Sesam, Havtorn og palme olie. Serum er beregnet til at bruge under de andre produkter for at gå mere i dybden og arbejde med de forskellige olier, som virker blødgørende, fugtgivende, plejende og helende. Serum kan bruges både morgen og aften – men vi har også kommet solfaktor 25 i, så du kan anvende den i dagtimerne.

Idento Lip Naturel
Idento Lip Naturel
Idento Lip Naturel
Idento Lip Naturel
Idento Lip Naturel
Idento Lip Naturel
Idento Lip Sunstick
Idento Menthol
Idento Lip Gloss

Kontakt os

Idento Group A/S

Privatlivspolitik

Cookiepolitik