Tandstikker

Idento har et varieret sortiment indenfor tandstikker, som betyder, at der er noget for enhver smag og behov. Som udgangspunkt handler det både om at kunne fjerne plak og madrester, og vores produkter kan anvendes som jævnligt brug og ved behov.

Idento Quick Brush ’n’ Stick har en blød gummibørste, som fjerner madrester og plak. Den masserer og styrker tandkødet, forbygger tandkødsbetændelse og paradentose. Med Quick Brush ’n’ Stick opretholdes sunde og friske tænder og tandkød.

Idento Stick & Brush er tandstikken med 2 funktioner. Tandstik i den ene ende og en lille børste i den anden ende, som let og blidt masserer tandkødet. Tandstikkerne leveres i en lille handy boks, som altid vil kunne være i en lomme eller taske.

Idento Pocket Brush er til folk med lidt større mellemrum mellem tænderne. Pocket Brush virker som en ”flaskerenser”, hvor man renser mellem tænderne skånsomt med de små børster, som er på Pocket Brush. Pocket Brush er designet således, at den skubbes op af hylstret, og efter brug trækkes den ned i hylstret igen og kan dermed genbruges. Pocket Brush findes i 3 forskellige størrelser markeret med 3 forskellige farver. Grøn: 0,7 mm Blå: 0,8 mm Gul: 1,0 mm

Idento Toothpicks er tandstikken der hører til i enhver taske. Smart og handy boks med 60 stk. tandstikker. I den ene ende finder du en tynd spids, der er optimal til rengøring imellem tænderne. I den anden ende er en lille krog, der gør rengøring af den bagerste del af munden og tændernes bagside til en smal sag. Idento tandstikken er lavet af hygiejnisk polypropylen.

Idento Quick Brush ’n’ Stick
Idento Stick & Brush
Idento Pocket Brush
Idento Pocket Brush
Idento Pocket Brush
Idento Toothpicks

Kontakt os

Idento Group A/S

Privatlivspolitik

Cookiepolitik