Historie

Idento blev etableret i år 1989 og har hovedsæde i Billund. I år 2012 skiftede virksomheden ejer, og i forbindelse med en fuldstændig omstrukturering blev Idento til Idento Group A/S og flyttede til et nyt og større domicil med hovedkontor, lager og pakkeri på Smedevej 5 i Billund.

I dag holder Idento Group A/S til på Kløvermarken 19E i Billund. 

Idento Group A/S beskæftiger sig primært med salg af egne brands. Idento Group A/S har opbygget et forhandlernet i hele Danmark, både indenfor detail- og grossist ledet.

Idento Group A/S har siden opstart beskæftiget sig med produktion af mund hygiejne produkter som tandtråd, tandstikkere og tandrensere, og i år 2005 blev vel nok en af Danmarks bedste læbepomader lanceret i forskellige former og nuancer. Tilbage i 2015 lancerede Idento Group A/S Konjac Svampen, også her, i forskellige former og nuancer, som stadig er en del af sortimentet. 

I 2017 udvidede Idento Group A/S sit sortiment til, at Idento Group A/S nu også beskræftigere sig med biologisk nedbrydelige komprimerede karklude, tandbørstehoveder, naturlige tandblegningsprodukter i form af kul, bambus og kokus. 

Idento Group A/S har indgået et samarbejde med Bräuner A/S, som er repræsenteret med salgskonsulenter i hele landet. Salgskonsulenterne varetager salg, service, ordrehåndtering og opbygning af eksponeringer samt salgsløsninger. De sikrer kunder og forbrugere høj kvalitet og sikkerhed for levering af mærkevarer og stærke brands. Konsulenterne har både tandstikker og læbepomader samt salgsdisplay med i bilerne.

Impuls, kvalitet og service er nøgleord hos Idento Group A/S, og den vigtigste opgave er at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor mundhygiejne. 

 

Kontakt os

Idento Group A/S