Historie

Menu

Idento blev etableret i år 1989 og har hovedsæde i Billund. I år 2012 skiftede virksomheden ejer, og i forbindelse med en fuldstændig omstrukturering blev Idento til Idento Group A/S og flyttede til et nyt og større domicil med hovedkontor, lager og pakkeri på Smedevej 5 i Billund.

I dag holder Idento Group A/S til på Kløvermarken 19E i Billund. 

Idento Group A/S beskæftiger sig primært med salg af egne brands. Idento Group A/S har opbygget et forhandlernet i hele Danmark, både indenfor detail- og grossist ledet.

Idento Group A/S har siden opstart beskæftiget sig med produktion af mund hygiejne produkter som tandtråd, tandstikkere og tandrensere, og i år 2005 blev vel nok en af Danmarks bedste læbepomader lanceret i forskellige former og nuancer. Tilbage i 2015 lancerede Idento Group A/S Konjac Svampen, også her, i forskellige former og nuancer, som stadig er en del af sortimentet. 

I 2017 udvidede Idento Group A/S sit sortiment til, at Idento Group A/S nu også beskræftiger sig med biologisk nedbrydelige komprimerede karklude, tandbørstehoveder, naturlige tandblegningsprodukter i form af kul, bambus og kokus. 

Impuls, kvalitet og service er nøgleord hos Idento Group A/S, og den vigtigste opgave er at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor mundhygiejne. 

 

Kontakt os

Idento Group A/S